Saturday, December 5, 2009

DA SAH DA.. ALHAMDULILLAH..

~take a look~
kecik??xcukup besar ke??
hmm,nah..amek yg nie..
p0wn xcukup besar??
mata cap apa dah korang nieh..
ke..korang xcaye..
terpulang lah..
nah...amek yg besar lg..
habes besar dah nie..kalo xnampak gak bawak2 la g klinik jumpa pakar mata yer..
"ALHAMDULILLAHSyukur padaMu Ya Allah..Dua hati sudah bersatu..Bergelar suami dan isteri amat menyeronokkan..Tapi tanggungjawab yg bakal di pkul sesungguhnya amat berat...Sesungguhnya..hambaMu ini amat bersyukur padaMu Ya Allah...Tak dapat di gambarkan dengan kata..Dapat juga hubungan ini hingga ke jinjang pelamin..Setelah sekian lama menjalin hubungan..Kmi ambil keputusan untuk bernikah..Dan hari yang paling indah ini jatuh pada hari SABTU..bertarikh 04 DISEMBER 2009..Terima kasih mak..Terima kasih abah..Atas segala apa yg telah mak dan abah buat untuk besarkan dan matangkan kaklong selama ini..Kaklong akan cuba sedaya upaya untuk pikul tanggungjawab sebagai isteri dan ibu sebaik yg mungkin..InsyaAllah..Byk lagi ucapan sebenarnya..Tapi kalo nak tgok full version kenalah tgok kat my vide0 tape..Ada semuanya..Last but not least,TAHNIAH untuk aku kerana berjaya menjaga hubungan kes2 percintaan hingga ke jinjang pelamin dan akan melayari bahtera kehidupan sebagai seorang isteri yang solehah dan bakal ibu mithali kepada anak2 aku nanti..InsyaAllah..hahaha..Tahniah Tahniah Tahniah untuk aku.."
pehhh,bila agaknya ek aku leh ucap kata2 indah seperenggan kat atas tuh..ish3,taun bila lah agaknya ek..masa aku umo bape lah ek??aku dah keja ke baru nak start keja ke tgah praktikal g??hahaha..ngar0t..jgn ko ngade2 eh shuha nak kawen sblm matang..hello!!i matang dah oke..cepat2 la sunting aku jd bini..ahahahahaha...mengong!! masak kari pown xlepas g..(merendah diri la plak..huhu)..hmm,bila tgok org kawen nie..perasaan nak berlaki nie makin membuak2 lak..hahha...geli kot ayat nie..hahahaha...ye ar..skang nie kan musim cuti skolah..n cuti sem gak..so,xheran la turut jd musim kawen gak...hahahaha...tp sapalah yg bertuah nak mampos yg akan jadi laki aku tuh..ish3..(terpikir sekejap...hmmmmmmm...)...sapa ek bakal laki aku yg bertuah 2..sama2 lah kita tgu n lihat..mungkin kamoo yg tgah baca ayat nie skang..mungkin...(ayat nie khas utk lelaki je eh..p0mpuan baikan ayat tersebut...)hahahaha...ade ke patot nak kawen ngn pompuan..bawak2 la ngucap..aku masih waras..xkan la nak melelong2kan diri aku nie..hahahaha..biar takdir yg menentukan..tp kalo masa itu aku harus mencari..aku akan berusaha mencari..oke??skang kan i masih muda...hahahahaha...ayat geli yg ke brapa ntah nieh..
ok,bg yg baca awal td n igt aku yg kawen..mintak sorry lah eh..belum lg..i'm still single..hahahaha..bkn i'm NOT single plak..2 dah lain..2 cite farid kamil n isterinya lisa..hahaha
sebagai balasan untuk kenakalan aku td,nahhh!!! aku bg kat korang bunga telur shuhanyer edition..siap ade love gitu..ape yg penting??WARNA PURPLE..so lovely kan...ha??x??lantak i lah warna apa i suka..sesuai xsesuai,blakang kira..skang kita kira depan2 dulu ek..amek sorang satu..xmo lebih2..hahaha..
ikhlas dr sy(tetibe sopan laksss...)
Nurul Shuhada dan pasangannya..
errr,maksud aku..
Dari Nurul Shuhada dan Pasangan
Terima Kasih Sudi Datang..
Ke BLOG nieh...wakakakakaka
n maybe satu hari nanti kalo aku nak kawen,aku gtau kat BLOG KESAYANGAN AKU gak..buat masa skang..ilifyu lah blog..muah!!!
::tatatititutu::

2 comments:

Nurpelita_01 said...

hahah..shuha..shuha..ti, nk kawen t, buat la tempahan makanan banyak2 yer...he3, ajak ak adalah WAJIB k! wakakaka.. ;D

shUhashUhi said...

hahahahha...kompom punyer..
thx fer being my follower..
huhu..tertekan lak..
eh,tak tak..
terharu lak i..
uwaaaa...

Post a Comment

baby ucuk & me

baby ucuk & me
love each 0ther

:: my ucuk & me ::

Agak2 bila si shuhashuhi nie akan capai target berat badannya??

~~titipan CINTA sampai nanti sampai MATI~~'s Fan Box

CHUBBY GIRL'S BUFDAY