Wednesday, May 26, 2010

LAWATAN SOSIAL KE SK0LAH LAMA & INCIDENT YG X D JANGKA =)



KAMI
K.A.M.I.
*FARAH*CIKPAH*SHUHA SHUHI*WANI*
(pic fr0m farah)

salam my blog cayang..uhuk3..
aku xda mood sgt skang..tp nak jugak p0st new entry kat kamu,my blog..

25/05/2010~LAWATAN SOSIAL KE smtkps @ smvkps

aku,farah,wani n cikpah g sk0lah teknik..saja nak jumpak cikgu2..rindu di0rg sebenarnya,tp xtunjuk jek..hagaga..n paling syahdunya bila dpt tau ramai cikgu2 dah pindah ke skolah lain sbb sk0lah teknik yg penah aku blaja nieh dah di r0mbak jd skolah v0kasional sepenuhnya..huhu..ramai cikgu2 yg ajar sains tulen dah kuar..n m0st 0f them ada yg rapat giler k0t ngn dak2 kelas aku..

1st skali jumpak ngn cikgu Norain..ajar add math dulu nieh..fufuuu...windu bangat sama elo..ecehhh2,minah ind0n nieh..hehe..makin berseri cikgu..
cikgu azwa,lainnyaaa......teacher marini,dah ke unit peperiksaan...cikgu sharifah rosni,masih mengajar seni kecantikan...cikgu hanani,masih berada di bilik kaunseling tp katanya tgu masa jek kputusan nak pindah...uwaaaaaa...cikgu zainab,dah nak pencen tahun nieh..ustazah norinawati,makin cantik..hehe..cikgu sherry...cikgu zaidah,walop0wn ngaja kejap jek..ustazah yuhaini..hah,ramai lg aihh...kalo nak taip kat cnie mmg jd novel lah..hehe..da r0und2 1 sk0lah..tibalah masa untuk balik..

bjalan lah kami berempat ke pacuan 4 r0da masing2..acewahh,pacuan 4 r0da la sangat..hehe..tp mmg 4 r0da p0wn..aku start keta aku,my k0d0k myvi..nek ngn cikpah..farah dgn wani,farah start..her savvy..keta farah xley start owh..mybe panas sgt kot..pas2,aku try2 n b0leh id0p..kena sabar la sket..hehe..manja tol keta farah nieh..hehe..bincang2 jap nak g mkn kat mana..set kat KFC dkt ngn The Store,Kangar..aku pusing punya pusing cari parking,dah dpt..pas2 carikan utk farah,dpt yg side parking..mcm masa blajaq keta dulu nieh..farah ejas punya ejas keta dia,tup2 termamp0s lak enjin tuh,n susah plak nak hidupkan..alamak,blocking jalan la plak..apa lg,kami empat2 org menggunakan tulang 4kerat kami dekat gagahnya tolak2 keta depan blakang depan blakang..hahaha..dah abes gagah ar tuh kan..sampai ada mamat2 kat tepi2 tuh gelakk2kan kami..huh,bkn nak tlg..xgentlemen langsung..cam p0n***...tetttt... lak gelak2 kat p0mpuan..heh,kami lg kuat lg dr hampa yg d0k gelak tuh!!! ceh,igt kami2 kaum hawa nieh lemah sgt..huhu.. t0lak keta kat tempat parking yg cr0wded p0wn xmalu tau..janji leh selesaikan masalah..then siap tolak2..sian farah,gabra lah dia sbb keta dia..huhu..xpa2 sabar2..tp ada la plak 2pasang laki p0mpuan lam keta wira ruh,n drivernya laki..nakk wat blagak her0 pa ntah..d0k tekan minyak depan kami byk2 kali..igt kami nieh pekak ka hapa??taik bet0l!!! laluan tuh dah cukup luas kot,nak jugak VROOMMMMMM2 kan enjin keta dia..heh,igt turb0 sgt ah tuh??? xheran la weyh..pakai segala rantai gelang igt abes r0ck ahh tuh??? hahaha.. sampai ada 0ne 0f us rasa cam nak tendang jek tayar keta tuh..tp tahan jek lah..yalah kami 4 org pakai baju kurung,so...ayu 2 kena lebih la walop0wn dah buat keja gagah t0lak keta b4 tuh..haha

then,makan2..farah xda selera pulak..memiki0rkan hal ketanyer..sudah2 mkn,g kat keta..aku dh start ketaku..giliran farah lakss,mula2 kena belai2 manja lu kat keta dia..then alhamdulillah,berjaya di hidupkan..seb bek abah farah xdtg jeng0k lg..n then salam2,laga2 pipi dulu..hehe..baru lah balik ek0t haluan masing2..cikpah ngn aku,farah ngn wani..

tp mmg that day kami keja gelakkkkk jek...lawak sgt walop0wn hal2 kecik yg terjadi..n masa kat sk0lah kami ada la snap2 gambar,mintak la tlg dak kat situ..rupa2nya dia tgah exam,p toilet agaknya..sian plak dah kena jd mangsa kami 4 org mintak tlg amekkan gambar..hehe..s0rry ea.. =) akak2 xtau..men rembat jek..

best la hang0ut ngn kwn2..tp kalo lg ramai lagi beshhh..sampai ada cikgu2 ckp,mai lah lagi..wahh,maknanya di0rg xlah meluat tg0k muka yg sama jak melawat sk0lah..huhu..thx a lot..sbnrnya plan nak g sk0lah masa minggu hari guru lg but ada lah plak masalah2 yg timbul n xdpt nak ek0t plan awai..tp papa p0wn kami2 dah selamat g sk0lah..hehe..
nt kita jumpak lg na kwn2...
~CIK PAH~FARAH~WANI~SHUHA~

salam sayang
shuha shuhi

4 comments:

zsidentity said...

nak tergelak sambil nages pon ada gak esp bila baca part Cik Yah tolak keta sabby nya yang terkandas di tengah2 pekan itu... Naseb ada 4 tenaga wanita yang mampu menolak keta tersebut..

*macam mana yer rupa cik pah , syaza , cik yah dan shud tolak keta tu??

shUhashUhi said...

wahhh,sampai nangis zul baca hek..hahaha...baguih2,sgt menjiwai lah zul nieh...tulang 4 kerat kami lg hebat dr tulang2 lelaki yg d0k gelak2kan kami 4 0rg..

cam na rupa???fuhhhh,pen0h semangat,senget habeh badan2 ngn mulut2 skali senget...

~k!m!rA~ said...

weyh..shud..g biler..??na itot jugak..kangan samer korang....waaa

shUhashUhi said...

g 25 hb ari tuh...baru2 nieh lah jugak..heb0h dah kat fb aihh..hehe
elelele,dia p0wn ley p jugak...

Post a Comment

baby ucuk & me

baby ucuk & me
love each 0ther

:: my ucuk & me ::

Agak2 bila si shuhashuhi nie akan capai target berat badannya??

~~titipan CINTA sampai nanti sampai MATI~~'s Fan Box

CHUBBY GIRL'S BUFDAY