Sunday, May 30, 2010

TEDDY BEAR DARI SI DIA

salam..
dear blog..kali nieh aku nak bahasakan diri aku sebagaimana bila aku dgn si dia..sy nurul..dia adalah dia..haha
nurul xtau nak start mcm mana sbnrnya nieh..huhu
mcm2 perasaan ada time nieh..happy,sedih,terharu suma ada..
happy sebab dpt hadiah dr org yg suka kat nurul..pehhhhhhh,ayat xb0leh blah kan..haha
ada lg happy sebab baby ucuk dah ada teman di katil..haha..nak bg nama pa ntah teman baby ucuk nieh..
sedih sbbnya nurul p0wn xtau..huhu
terharu sebab ada gak org sudi luangkan masa dia n bg s0mething yg mmg nurul idam2kan..cewahh..serius weyhh..nurul mmg nak sgt2 s0mething nieh..sbnrnya nurul p0wn b0leh beli sendiri..but then..nurul lebih suka bila org bg..terasa diri nurul lebih di sayangi..cewahhhh..

uhuk3..nurul p0wn xtau bila aku teringat ja kesanggupan org bg mcm2 kat nurul,jd sebak la weyh..sebak plak dah minah nieh kan,nggeee3..huhu..s0bs0bs0b..*lap sket ayaq mata* seb bek xtumpah kat keyb0ard lappy nurul nieh..lau x nt nurul lg sedih kot..huhu

thx tau..da mcm2 kot nurul dpt..kalo dia ada game kat mana2 mesti ada saja gift nak bg..kawan la katakannn..tetttttttt...haha

hah,td nape xcakap tangan tuh sakit..lau x bg nurul ja bawak dulang makanan kita (cewah)tuh..huhu..saja ja nak nyusahkan diri..lg 1 mmg saja xmau bg nurul tau kan..p tutup ngn jam lah,ngn bajulah..huhu..tiba2 nurul p0wn terasa sakit tuh..(tergedik skett..haha)..injurt masa training bola kan..jgn lupa letak ubat tau..bg cepat sembuh..nanti b0leh men kat SUKMA..nurul d0akan yg terbaik utk game nt k..

UNTUK MENCINTAIMU by SEVENTEEN

apa yang harus aku lakukan
untuk membuat kau mencintaiku
segala upaya tlah kulakukan untukmu

apa yang harus aku temukan
untuk membuat kau menyayangiku
inilah aku yang memilih kau untukku

reff:
karna aku mencintaimu
dan hatiku hanya untukmu
tak akan menyerah
dan takkan berhenti mencintaimu

ku berjuang dalam hidupku
untuk selalu memilikimu
seumur hidupku, setulus hatiku
hanya untukmu

repeat reff

seumur hidupku, setulus hatiku
ooohhhh

p/s : tiba2 d0k tangkap lent0k lak dengaq lagu nieh..adesssss
hahaha..ok3..(hanya nurul ja tau apa maksud di sebalik semua nieh..haha)

xsampai lg masa yg di janji dah call byk2 kali eh..saja tau nak ganggu nurul drive..haha(gatainyaaaaaaaaaaa nurul nieh)..tnya dah kuaq umah lom lah,dah ondaway lom lah,dah ada kat mana lah,dah parking lom lah,nt sampai bgtau lah apa lah..mcm2..hehe..tp pas nurul baca msg or pas jawab f0n,mesti nurul senyum s0rg2..but,i dunn0w y oke..hehe

sampai2 jek,ter0s dpt tempat parking..he call me again..

"ada kat mana dah??da parking l0m??kat mana??"

"dah2,kat depan maybank nieh.."

"lor,awat xparking dpn kfc jek ter0s??byk lg tempat k0s0ng nieh.."

"saja xmau..haha..d0k mana??xnampak p0wn.."

"ada kat depan kfc lah..jap2,nak p kat nurul.."

"ok..."

sampai2 jek,ter0s dia bagi b0b0y ucuk..peneman baru baby ucuk..hehe..nurul bg nama dia b0b0y ucuk ea..hehe..c0mel,besar,best..THX AGAIN!!!!!!!!

n then pas lock keta,ter0s la bjalan menuju kejayaan..haha..xlah..berjalan p kfc lah sbb dia dah cakap nak bawak mkn kat c2..hehe..mkn lg???itu jek yg nurul leh ek0t..kalo g mkn angin p0wn best jugak..tp xleh la berdua wal0p0wn berdua lebih baik..hagaga..

mak aiii..tinggi nya..apsal dulu xtinggi mcm nieh hek??haha..b0leh plak nurul cakap cen2 kan..terasa lah sket nurul nieh rendah..huhu..

tp dia ada ckp..

"alaa,ada ja kwn lg tinggi,awek dia rendah ja.."

nak ambik ati nurul lah tuh kan..ngeee3


mas0k dlm kfc (bukan dalam ayam tuh!! haha),ter0s beratur n then order2..nek atas..cari tempat baik sket nak dating..opssss..nak makan lah..haha..yelah,xkan nak nyempit kat org len plak..sgtss takss maluss..haha

nurul duduk,dia g basuh tgn dulu..mkn2..walop0wn kalo ari2 biasa nurul leh abeskan ayam 2ketul dgn bangganya,tp kali nieh x..huhu..nurul xlalu..xlalu means xda selera sgt..terasa per0t mcm dah kenyang..padahal pg xmkn pape p0wn..tp ada gak la adik nurul suap nasi 1 sudu b4 kuar umah..huhu..ter0s kenyang tau..then s0h dia amek ayam nurul lg seketul..haha..sgt mesra bukan..wakakaka..bg ayam jek ter0s mesra lah nurul heh??? hahaha..ok nurul,diam skang!! haha

sembang2 sambil mkn..tup2,tiba2 jek..

"jangan kontr0l mkn tuh..rezeki nieh..mkn ja k.."

pang!!!!!!!! kena sebijik kat batang hidung nurul..haha..xtau plak dia d0k usha masa nurul mkn..hagagaga..pleezz la nurul,xyah nak perasan k..ok2..haha..

chezzy wedges lg??adess..

"nah,nurul amek 3,... amek 3..ok?"

"xmau2,td p0wn ayam xabes,mknlah suma.."

dia jeling sket,nurul p0wn

"ok2..nurul mkn.." huhuhu

dah 2 basuh2 tgn,sambung lg sembang2..chit chat lg..dekat 2jam k0t..mcm2 la di sembangkan..xyah la cita kat u ea blog..nurul malu..haha..pas2 kuar kfc..dia anta ke keta..alamak,terasa diri nurul kerdil sgt..nurul rendah!!!! hahahaha..ok,terima hakikat..dia pemain bola..xkan la nak bg dia rendah ket0t cam nurul kan..haha..lawak2..sampai ja keta,belai2 b0b0y ucuk lu..hehe..dia dah pl0k2 bear tuh..ok2,nurul paham..hahaha..xyah explain..

dia kena blah dulu sbb ptg tuh dia kena g training bola..so,xdpt lah nak teman nurul sampai bala tentera mai dr kodiang..haha..
THANX AGAIN IZZAD!!!
NURUL LUV DAT BOBOY UCUK!!!
si dia's name is izzad..just call zad..my teman tapi mesra..wal0p0wn zad dah byk kali gtau his feeling,but i can't answer yet..hehe

ada jugak gambar dengan b0b0y ucuk!!!
TADAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

olololooo,b0b0y ucuk malu ea??? hahaha,tg0k depan meyh..
haaa,mcm nieh lah b0b0y ucuk nurul!!! muahcxx!!!

baby ucuk n b0b0y ucuk..beza kan..baby ucuk duk ngn nurul dah hampir 3tahun,baru dpt teman baru ye..ololoooo..nurul xkan pilih kasih oke..dua2 nurul syg..(da mcm org gila lak nurul nieh kan..hahahaha)walop0wn baby n b0b0y lahir di negeri yg xsama,baby kat kedah,b0b0y zad dptkan di KLCC..pas abes game ngn UITM kot kalo xsilap la..THX THX THX!!!!!!

tulis tulis entry yg menghepikan diri nieh,

shuha shuhi ha hu hi a.k.a. nurul

4 comments:

sarah shafie said...

sgt suke tedy bear..ehhehe..

shUhashUhi said...

sarah shafie...
yup2...suke sgt..kiut kan..c0mel jek..hehehe..pencinta bear jugak lah nieh ek???mesti kat umah sarah ada byk kan??

Mia-Ina said...

tu dia teddy bear dia..besarnya...alahai. romantiknya si dia tue....

hehe..at last kena paksa makan ye dik

shUhashUhi said...

ka miaaaaa....
waa,awai jalan2..hehe
besar sgt kak..haha,xsangka plak tuh..hmm,bagai mimpi jd kenyataan..chewah!!
mmg r0mantik p0wn..tp apakan daya..sekadar teman tp mesra..huhu

yup2,kena paksa mkn..gp0wn dah dia yg blanja..xkan la xnk mkn plak..hehe

Post a Comment

baby ucuk & me

baby ucuk & me
love each 0ther

:: my ucuk & me ::

Agak2 bila si shuhashuhi nie akan capai target berat badannya??

~~titipan CINTA sampai nanti sampai MATI~~'s Fan Box

CHUBBY GIRL'S BUFDAY