Saturday, June 26, 2010

maaf sayang..

salam..dear sayang..

~MY BLOG TITIPAN CINTA SAMPAI NANTI SAMPAI MATI~

kamu mungkin b0san bukan tanpa aku???hahahha..dan mungkin akan menghadapi hari2 atau minggu2 yg sukar dgn ketiadaan entry terbaru..
biasalah bila time2 bz mmg akan terjadinya begini..

ok2..berbalik pada kenapa aku xsempat nak p0stkan entry yg terbaru..
sbbnya skang aku masih dlm kursus..so susah sket lah nak hupdate blog..

habes tuh ape yg ko tgah buat skang shuha??bukan buat entry kerrr???

hahaha,skang aku curi masa td0 aku..huhu..smlm td0 hanya 2jam sahaja..selalunya time lain aku td0 berjam jam jam dan jam...hahah..sgt xbagus bukan..tp apa b0leh buat,aku terpaksa td0 hnya dengan masa yg ada sahaja..
mengikut situasi lah..kalo x,dah lama aku td0 td0 n td0 sahaja..hahaha n xkan balik awal ke kampus ler kalo bet0l aku xdak keja n tanggungjawab..kan kan kan???..

aku kena menghadiri KURSUS PEMBANTU UNIVERSITI di UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU,SARAWAK.. selama 10 hari..lebih kurang lah..hari nieh n es0k punya pr0gram pegi ladang dan bercucuk tanam..ada lagi baki hari2 nya..kami baru 4 hari berkursus..haaaa,igt men cucuk2 tanam2 centuh jek ka?? dah la mcm2 hal terjadi masa nak g ladang td..aku tenggelam lam lump0q tau!! kahkahkah.. xpa2,nanti ada masa aku cerita lg panjang k..n skang adalah gap yg harus diguna pakai dengan sebaik mungkin dgn mentidurkan diri..so,skang aku punya lg 1 jam sahaja utk mentid0kan diri..haha..s0,jd lah 3 jam aku td0 hari nieh..xgitu??kahkahkah..

hmm,malas nak ckp byk,nanti aku hupdate lah heh..kalo sempat..pasal kursus yg aku sertai nieh..btw,kursus nieh adalah bertujuan utk memantapkan lagi pembantu2 universiti dalam menjalani tugas sebagai pembantu universiti semasa kemasukan pelajar baru sesi 2010/2011..

utk pengetahuan,dlm blok yg aku tgah diam skang..ada 5 org student sahaja..pat0tnya blok yg b0leh memuatkan student seramai 100lebih nieh sunyi sgt..aras 2,aras bilik aku cuma 2 org sahaja..aku n kak aini..

hmm,sampai sini jek kot aku sempat nak bgtau kamu my blog..
jaga diri baik2 k..

salam rindu mau buat entry lagi,
shuha shuhi

4 comments:

Mia-Ina said...

selamat berkursus dik -)

shUhashUhi said...

thx kak mia...

Hapiz Rahman said...

selamat selamat!

Khairil Masalan said...

saya rasa saya da silap kursus nie...

Post a Comment

baby ucuk & me

baby ucuk & me
love each 0ther

:: my ucuk & me ::

Agak2 bila si shuhashuhi nie akan capai target berat badannya??

~~titipan CINTA sampai nanti sampai MATI~~'s Fan Box

CHUBBY GIRL'S BUFDAY