Thursday, April 15, 2010

BAJU KORPORAT


BAJU KORPORAT ATAU KEPARAT???
UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA KAMPUS BINTULU,SARAWAK
JABATAN SAINS TANAMAN
DIPLOMA PENGURUSAN PERLADANGAN MAKANAN (DPPM)
a.k.a. DIPLOMA PALING POPULAR MALAYSIA..
hahahaha
AHAHAHAHAHA

lawak saje derrrr... =)
IT'S BAJU KORPORAT OKEH!!!

cantikkkk kannn org yg pakai baju tuh...hahaha
baju dpt ari pe ntah...a few day b4 pakai baju tuh..
n baju nieh di pakai secara rasminya pada hari pertama final exam..
13/04/2010 SELASA~~~
semangat pagi 2 bangun pakai baju baru..(mcm nak raya la plak)
tp lam hati xbrapa semangat nak jawab exam sbb xtau ape klu s0klan nak kuar cam ne..
tp my rumet ckp..
"xpelah rumet,dah pakai baju k0rp0rat leh la amek feel nak jwb exam yg ala2 k0rp0rat tuh..hahaha"
adesss...mmg la subjek 1st my final nieh KEUSAHAWANAN AGROTEKNOLOGI..n lam subjek nieh gak aku n my gr0up kena buat rancangan perniagaan ala2 nak bukak syarikat ler...
aku punya syarikat EIGHT JUICE ENTERPRISE.. jual jus buah2an segar kat BINTULU,SARAWAK..n sepanjang sem nieh aku n my gr0up asek2 jual jusssss xp0wn ice blended buah..but ianya adalah sangat FUN!!!!
0ne m0re thing i l0ve business...
aku suka berbisnes..hahaha i l0000iiiikeeeee!!!!!
hahaha..n suprisely lam paper on that day,mmg kuar s0klan s0h buat ringkasan rancangan perniagaan..haha..
slalu rancangan perniagaan kal0 nak di buat mau berbulan2,n anggaran m/s adalah lam 100page..tp dia s0h buat ringkasan rancangan perniagaan..s0,aku p0wn men taram la mana yg pat0t..haha...
d0akan lah yg terbaik ea f0r my final nieh..mintak2 la apa yg aku taram lam paper tuh berkenan di hati pemeriksa..aminnnnnnnnn.... =)
(and tetiba aku rasa malas nak sambung bab nieh)hahahaha
anggap jek i dah abes menaip di sini..
that all~
shuhi wif l0ve..i luv that baju!!

4 comments:

zaza said...

amin.. "good luck" ye darling

shUhashUhi said...

maceh kakak...

muah3!!!

Mia-Ina said...

cantik baju korporat tu..tp mcm same mcm design kwn akak nye group di kluang. gd luck la utk semua yg diimpikan..smoga dipemrudahkan allah

shUhashUhi said...

kak mia..thx..

cantik kan cantik kan..dah 2tahun tgu nieh..hahaha

maceh kak..mudah2an...

akak p0wn,t8 care ya...
=)

Post a Comment

baby ucuk & me

baby ucuk & me
love each 0ther

:: my ucuk & me ::

Agak2 bila si shuhashuhi nie akan capai target berat badannya??

~~titipan CINTA sampai nanti sampai MATI~~'s Fan Box

CHUBBY GIRL'S BUFDAY