Saturday, April 17, 2010

lelaki HENSEM vs lelaki XHENSEM

kalau lelaki handsome pendiam...
Perempuan akan cakap : woow, cool gilaa...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata : nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)...

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....

kalau lelaki handsome ajak chatting,cepat2 dibalas..
kalau lelaki xhandsome dia akan ckp buang masa ja layan..

MCM TU KA?SIAN LAKI XHANDSOME KAN.....
APALAH NASIB LAKI X HANDSOME.....

p/s : sekadar entry..xada kena mengena antara yg masih hidup atau yg sudah tiada..
huhu..

n0te:kepada rakan bl0gger,tinggalkanlah sedikit ulasan atau k0men agar saya dpat ziarah ke bl0g anda pula..(rasa lah jugak diri dihargai..hehe)
wif l0ve
shuha shuhi

3 comments:

haniey said...

hahahahha shuha.. ak komen ni. silela ziarah belog ak eh :)

Mia-Ina said...

pernah baca artikel ni :-)

shUhashUhi said...

hani : hahaha..jmpak juak ktk mek nyer blog...wakakaka..ok2,i da p0l0w u...u p0l0w me back k..hagagaga
=)

kak mia : 2lah..samalah shue,da penah baca artikel nieh..saje ma0k ngep0st...hehehe

Post a Comment

baby ucuk & me

baby ucuk & me
love each 0ther

:: my ucuk & me ::

Agak2 bila si shuhashuhi nie akan capai target berat badannya??

~~titipan CINTA sampai nanti sampai MATI~~'s Fan Box

CHUBBY GIRL'S BUFDAY