Saturday, April 3, 2010

KELAPARAN vs KEKENYANGAN

salam..
semalam aku tidur agak lewat..
bangun p0wn lewat???sebab apa??
semalam ada game futsal dengan c0ursemate..
sangat asyik bermain,bersepak dan bergelak tawa sampai sempat jugak lah bergambar..
itu yang menambahkan lagi kesyi0kan semalam..
balik kul 11 malam and then take a shower..peluh bercampur dengan air hujan..

peluh+hujan=pejan..owhh,comel bukan..??

ok ok..itu kisah semalam..
*******************

jadi hari nie,aku bangun agak lewat..haha..sebab apa??
sebab semalam penat..

hmm,salahkan semalam plak..padahal diri sendiri dah niat xnak bangun awal kan..hahaha

bangun lewat,pas2 boleh pulak sambung lagi tidur..bangun lagi,tidur lagi..sampai la tgah hari,dengan gagahnya bangun nak sidai kain yang dah di basuh semalam lepas main futsal..sebaldi okeh..sidai punya sidai..masuk bilik,layan FB sekejap,then bagi pinjam moto kak akak sorang nieh,pas2 sambung lagi tidur..oh tidakkkk,aku tertidur rupanya..haha..tertidur yer..saya xsengaja tau..

jadi xnak lengahkan masa..aku bangun jugak,layan FB lagi..pas2 coursemate aku dtg..nak pinjam moto sbb lappy dia rosak..so sad..hmm,kena tgu lah kalo nak pinjam sbb dah ada kakak sorg td da pinjam..so dlm kul 4 my coursemate yg lappynye rosak td,syira kuar la ngn kak eni,juga my coursemate..s0 aku pesan la makanan yang seberapa..huhu..perut waktu tuh mmg dah berkeroncong gila2...oke,sabar shuha..
tunggu punya tunggu...
jeng jeng jengggggg...lone renjer p0wn sampai...ehh tak tak...apa yg sampai....???

"tok tok tok!!!!"
"hot delivery!!!!"
"ur PIZZA HUT here!!!!!"

kak eni da balekkk???
tp xdelah kak eni sebut cam 2...kak eni xkeje lg ngn pizza hut...hahaha
dia cuma ckp,

"hah..nie pizza shue..21hengget..."hahaha

yg penting ada gak la ala2 mafia nyer tuh...xb0leh blah kan....heheheh
tp pape p0wn thx la 2 syira n kak eni sbb sudi belikan kat budak yg kelaparan nieh...
ffufufufuffffuuuu...n0w,da delicious food fulfill my stomach again..hahahah
habes weiiii aku makan...lapaQ la katakannnn....hahaha
xlama lepas 2,esah p0wn sampai....tadaaaaaaaaaaaa!!!!

"tok tok tok!!!"
"assalamualaikum..."
"ur CHEEZY WEDGES here!!!!"
hahahaha...
sangat murah rezeki kan aku ari nieh...
tp dia p0wn xckp cen2(red c0lour ab0ve) sbnrnyer...
dia ckp cam nieh..

"weii,nah weiii...ada cheezy utk hang..."

haahahahha...so so so terharu...igt jugak dia kat aku walop0wn kuar mkn ngn ahli2 syarikat dia...
tp kan tp kan..aku p0wn igt gak tau kat dia..b4 aku pesan kat kak eni aku ada call esah,dlm hati nak tnya la nak mkn pizza apa..meh nak tlg pesankan..last2 yg nie dia ckp...

"weiii,aku kluaq weiii...aku mkn kat luaq weeeiii..ngn geng2 syarikat taugeh..."

haiy000hhh...n masa 2 mmg dia dah gtau yg dia ada simpankan cheezy kat aku..thx dear!!!!

i luv it!!! u n da cheezy wedges!!!
ahahahaha

so,dr kes kelaparan sampai la kekenyangan...dan boleh beBE aka membuang (sape xpaham,buat2 paham saja k) sekarang!!!!
(haishhh,sgt loqlaq ye awak nie shuha...)
hahahaha

dats all 4 t0day...
tp ada lg 1 kes..my headph0ne asyik ulang2 lagu yang sama dr pagi sampai mlm...SELEPAS KAU PERGI by LALUNA...hmm,layan jelah..
rupa2nya,aku set 'repeat'...pat0tla...hahaha
thx to kak nad...
oke2,anggap jek entry aku dah abes utk kali nieh..
cerita2 sblm nie akan di p0st pada masa yg aku bt0l2 xda keja k..
daaa...
n0te 1: w0rd bangun n tidur..yg mana paling banyak??
n0te 2: es0k petang g jd AJK utk LIGA BOLA SEPAK IPT di STADIUM BINTULU,SARAWAK...



~blogger wif love~
shuha shuhi ha hu hi

4 comments:

noraini ibrahim said...

ooo...makan cheezy wedges xajak,
huhu...sampai hati...

shUhashUhi said...

alolololooo...s0k kita mkn kita ajak naaa....xm0 nangis2 k...

Mia-Ina said...

wah makan sedap ni...:-)

shUhashUhi said...

tau xpe kak...masa nieh mmg xhirau lgsung da..asalkan dpt mkn...hmmmmmmmm...melantak saja...hahaha

Post a Comment

baby ucuk & me

baby ucuk & me
love each 0ther

:: my ucuk & me ::

Agak2 bila si shuhashuhi nie akan capai target berat badannya??

~~titipan CINTA sampai nanti sampai MATI~~'s Fan Box

CHUBBY GIRL'S BUFDAY