Sunday, April 11, 2010

MALoh 2

MALoh ye..bukan PALOH!!!!!
Sarapan a.k.a Lunch aku ari nieh..
biskut jam o'jam 4keping
pas2 jalan2 cari makan kat BAzar PUtra kat KK2..xde pape p0wn..i mean,xde p0wn ikan bakaQ b0b0!!! ahahaha..b0b0 dapat nama.. budak2 ikan da xbuat jual2 ikan bakaQ ari nieh...sedih2....igtkan nak lunch ikan bakaQ lagi...tilapia bakaQ..fufufufufufffuuu...
so berjalan2 lah balik semula ke BLOK F..n sempat plak kak eni pesan mkanan kat khairin..aku pesan t0myam tp nak lebihkan sayur..
pas2 ari ujan..igtkan mmg la si khairin nieh akan balik lambat..s0 aku telan lah serunding ayam yg mak aku p0st b4 nieh..
lunch yg mcm xlunch
serunding ayam 5 cubit..(cubit xsikit sgt xbyk sgt)
c0mel x mangkuk hayun aku??
opsss,bukan mangkuk hayun la..but mangkuk baby...wakakaka

pas2,masa nak g bas0h mangkuk baby aku nieh,terserempak ngn si khairin yg kak eni pesan kat dia..basah la jugak bdk tuh..alahaiii..redah ujan upenyer...
so dpt lah aku mkn tomyam awal sket..hahaha
jeng jeng jeng!!!!


eh eh.......
nieh bukan t0myam ayam lebih sayur yg aku order tuh kan???mcm mana plak bleh jd sup daging jek nieh???pelik2...tp cool lg...
mybe si khairin salah beli kot..xpelah..redha jelah..
tp mcm xsedap hati..yelah mana tau k0t2 tertukar ka hapa kah..
pas2 aku kuar lah bilik..
"khairin,mmg beli kat akak sup daging ke?????"

"ha'ahhh..eh,tp jap jap.......haaaaa,yg nieh akak punyer..." cakap khairin yg mcm serabut masa tuh..ramai sgt agaknyer yg m'order td..
"haa'aahh la..akak punye nieh,xpe2,sy xmakan lg.." kata rumet si khairin merangkap timbalan aku kat blok nieh..
"okeh2,kita wat ptukaran mangkuk n isi2nya skali..."

n then ini lah yg di katakan khairin tomyam aku yg lebih sayur tuh...ohhhh,mmg byk sayur,tp ini ukan t0myam sbnrnya..sama ada salah order atau tukang masak salah masa order..n perkaitan antara makan dan berpel0h a.k.a MALoh adalah di saat nieh lah..kuar mas0k bilik,konfius pasal makanan yg di pesan..n pasal kalut2 bsiap nak ke h0sptal...hospital buat pe?? b0leh lihat di sini klik

malam nieh aku amek :

  1. 1 sachet phyto
  2. 1 sachet nat
  3. 1 sachet allive

~blogging wif l0ve~

shuha shuhi ha hu hi

2 comments:

Mia-Ina said...

wah tabiknya ...menu dia...suke kak mia tengok

shUhashUhi said...

hehehe..tgah berperang ngn nafsu mkn nieh...
smlm da kant0i...

Post a Comment

baby ucuk & me

baby ucuk & me
love each 0ther

:: my ucuk & me ::

Agak2 bila si shuhashuhi nie akan capai target berat badannya??

~~titipan CINTA sampai nanti sampai MATI~~'s Fan Box

CHUBBY GIRL'S BUFDAY